Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Teszt: magyar hírességek, sztárok eltitkolt nevei - Tudod, mi a valódi nevük?

sztárok művészek teszt kvíz

Gárdonyi Géza, Blaha Lujza, Zenthe Ferenc, Dobó Kata és még sokan mások: eltérő életutak, különböző területeken híressé vált emberek, ami azonban mégis  közös bennük, hogy bár nevüket jól ismerjük, eredeti nevükről annál kevesebbet tudunk.  Volt, aki egyedibb, frappánsabb, más inkább egyszerűbb névre vágyott, akadt olyan is, akit történelmi okok kényszerítettek változtatásra, megint más csupán egyedi becenevet választott művésznévként.

Ismert magyar emberek kevésbé ismert neveit kell kitalálnod. Tudod az alábbi hírességek, sztárok valódi nevét?

0 Tovább

Teszt: 12 legendás irodalmi szerelem - Keresd a párját!

irodalom szerelem Valentin nap kultúra  kult teszt kvíz

Sokszínűsége okán a szerelem az egyik legkedveltebb és legizgalmasabb téma az irodalomban. A szenvedélyes, végzetes, felemelő és örök szerelmek mellett bőven akadnak undorral teli érdekházasságok és szerelmi háromszögek is. A számtalan felejthetetlen és legendás szerelmespár közül a leghíresebbek következnek.

Ikonikus szerelmespárok az irodalomban, avagy kik ünnepelték volna a Valentin napot?

0 Tovább

Teszt: melyik országra gondoltunk? Felismered?

Minden országnak vannak olyan jellegzetességei, nemzeti sajátosságai, szimbólumai, melyek alapján azonnal rájuk ismerünk. Az óráról Svájc jut eszünkbe, a sörről pedig... Nos, asszociációs játék következik. Országok jellemzőit gyűjtöttük össze, ám ezeket most szavak helyett emojikkal ábrázoltuk.

Melyik országban járunk? Találd ki a hangulatjelekből!

0 Tovább

Teszt: tévhit vagy igazság? - Lehet, hogy te is rosszul tudtad!

Számos információt kezelünk tényként, annak ellenére, hogy azt esetleg tévesen tudjuk, ám bizonyos hiedelmek oly régen és széles közben elterjedtek már, hogy tán fel sem merül bennünk: igazak vagy csupán régóta keringő városi legendákról van szó. Vajon hány megdöbbentő tévhitet kezelsz makacs tényként? Mítosz vagy valóság? Lehet, hogy te is rosszul tudtad eddig?!

tények és tévhitek állati kvíz teszt

Tévhit vagy igazság? Teszteld tudásod!

0 Tovább

Teszt: Kitalálod, melyik autó hangját hallod?

Úgy gondolod, mindent tudsz az autókról, bárhol felismered a világ legnépszerűbb típusait? Naná! Vajon a hangjuk alapján is rájuk ismersz? Ha meghallod a dübörgő lóerők vérpezsdítő hangját, tudod melyik verda motorja szól? Teszteld le magad!

autó sportautó sport teszt kvíz

Amikor a videókban felbőg a motor, rajtad van a sor: ismerd fel az autókat a hangjuk alapján! Hány kérdésre tudod a helyes választ?

0 Tovább

Quiz World

blogavatar

Quiz World - A kikapcsolódás világa. Teszt minden mennyiségben. A hely, ahol játék az élet.