Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Teszt: felismered a legendás Oscar-díjas filmeket egyetlen képkockából?

Bár az Oscar-szobrocska szorgos begyűjtése nem minden esetben biztosíték arra, hogy a díjazott film nagy erejű, élvezhető is, hisz vannak mozik, melyeket látva nem értjük, miért nyerte el a legrangosabb filmes elismerést. Ám vannak zseniális alkotások, melyek esetében egyet kell értünk az Akadémia döntésével. Összegyűjtöttük a legjobbak legjobbjait: a legendás, legnépszerűbb, mára már ikonikussá vált filmeket, azokat az alkotásokat, melyek örökre beírták magukat a filmtörténet nagykönyvébe.

Felismered a legendás filmeket egyetlen képkockából? Tedd próbára tudásod!

0 Tovább

Teszt: a velünk élő történelem - Mennyit tudsz II. Erzsébet királynőről?

II. Erzsébet királynő és a brit királyi család mindig a médiaérdeklődés középpontjában állt. Naponta jelennek meg a királyi házzal kapcsolatos cikkek, így némiképp betekintést nyerhetünk titokzatos világukba, hétköznapjaikba. Vajon a pletykákon túl mennyit tudsz Anglia uralkodójáról, a rekordok, a színes kosztümök, a rácsodálkozás és a gyermeki mosoly királynőjéről, avagy a két lábon járó, velünk élő történelemről?

Mennyire ismered II. Erzsébet királynőt? Most tesztelheted tudásod!

0 Tovább

Teszt: magyar hírességek, sztárok eltitkolt nevei - Tudod, mi a valódi nevük?

sztárok művészek teszt kvíz

Gárdonyi Géza, Blaha Lujza, Zenthe Ferenc, Dobó Kata és még sokan mások: eltérő életutak, különböző területeken híressé vált emberek, ami azonban mégis  közös bennük, hogy bár nevüket jól ismerjük, eredeti nevükről annál kevesebbet tudunk.  Volt, aki egyedibb, frappánsabb, más inkább egyszerűbb névre vágyott, akadt olyan is, akit történelmi okok kényszerítettek változtatásra, megint más csupán egyedi becenevet választott művésznévként.

Ismert magyar emberek kevésbé ismert neveit kell kitalálnod. Tudod az alábbi hírességek, sztárok valódi nevét?

0 Tovább

Quiz World

blogavatar

Quiz World - A kikapcsolódás világa. Teszt minden mennyiségben. A hely, ahol játék az élet.